COMMISSIES

Examencommissie

De examencommissie is belast met het afnemen van bondsexamens in Nederland. Bondsexamens zijn examens voor eerste Kyu en hoger tot en met vijfde dan. Boven de vijfde dan worden graden toegekend door het KWF bestuur. De examencommissie bestaat uit vier leden aangevuld met een secretaris. Voor vijfde dan en hoger is het noodzakelijk dat het KWF bestuur een persoon toevoegt aan deze commissie. 

21C0F8E1-FCF9-4299-B7FB-99EBBFF9D14B_1_2

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie moet nog worden geïnstalleerd. De naam zegt het al, deze commissie heeft tot doel sponsoren binnen te halen die het voor de NKKO mogelijk maken deel te nemen aan buitenlandse toernooien en om zelf activiteiten te organiseren. Bij dat laatste moet worden gedacht aan het organiseren van Europese of Wereldkampioenschappen in Nederland. Onze ambitie is om in 2022 het WK in Nederland te organiseren.

C76396C7-647C-4097-B08A-140B883E77A1.jpe

Medische commissie

Kyokushin is Fullcontact. Daarom vinden we het belangrijk dat we voor alles wat we doen kunnen terugvallen op medisch advies.

Voor wedstrijden vinden we dit zelfs een vereiste en bij deelname aan internationale toernooien laten we alle leden van de selectie die deelnemen aan dit toernooi, medisch screenen door onze bondsarts.

IMG_2151.jpeg

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor de organisatie tijdens wedstrijden. Daarvoor verzorgt zij de uitnodigingen en de registratie van de deelnemers, deelt de poules in en regisseert  het toernooi van achter de jurytafels. 

IMG_6735.jpeg

Jeugdcommissie

Deze commissie organiseert jaarlijks de Centrale Jeugdtraining tijdens het zomerkamp op Papendal. Deze dag is bedoeld om onze jeugdleden tot en met 14 jaar op een speelse manier gezamenlijk met Kyokushin bezig te laten zijn in een internationale omgeving. Zo zien ze meer van het Kyokushin in de wereld en bereiden we ze voor op de toekomst. De dag zelf bestaat uit een karate technische carrousel en een speelse ontspannen activiteiten programma in de middag en vindt plaats op Nationaal Sportcentrum Papendal.

8442EFF2-E713-4367-A931-45EF50550F57_1_1