CORONA

Berichtgeving van het bestuur Van de NKKO

Als gevolg van de corona crisis zijn er in Nederland maatregelen afgekondigd waar we allemaal mee te maken krijgen.

Deze maatregelen kunnen we op de website van het RIVM lezen. Ook publiceert het NOC/NSF en de gemeente waar u traint, eigen/aanvullende adviezen op hun eigen website.

 

Als NKKO volgen we deze adviezen op. Dat betekent dat er vooralsnog tot en met 26 april geen trainingen en andere activiteiten worden gehouden door de NKKO. De aangesloten sportscholen zullen hun eigen leden over de maatregelen informeren die ze in hun eigen dojo nemen.

Voor wat betreft de activiteiten van de NKKO die in april gepland staan, is besloten deze niet door te laten gaan. Het zwartbanden weekend zullen we opnieuw plannen.

Inmiddels is bekend dat het Europees Kampioenschap in Polen niet doorgaat. We zullen de wedstrijd agenda opnieuw bekijken als de crisis voorbij is. Zo is het misschien nog mogelijk in de tweede helft van 2020 deel te nemen aan een aantal toernooien. In elk geval staat het KWF WK in november in Krakau nog steeds op de agenda.

De activiteiten in mei en daarna laten we staan zodat we op basis van de ontwikkelingen daarover goede beslissingen kunnen nemen. Of het 53e Zomerkamp op Papendal doorgaat en in welke vorm, zullen we voor een 8 juni bekend maken.

Natuurlijk is het verstandig zelf lekker door te trainen en te zorgen dat als we straks als alles achter de rug hebben, met elkaar weer fit aan de slag kunnen.

 

Het bestuur van de NKKO

 

OSU.

UPDATE 1 juli

Als gevolg van de corona crisis zijn er in Nederland maatregelen afgekondigd waar we allemaal mee te maken krijgen.

Deze maatregelen kunnen we op de website van het RIVM lezen. Ook publiceert het NOC/NSF en de gemeente waar u traint, eigen/aanvullende adviezen op hun eigen website. Als NKKO volgen we deze adviezen op.

Inmiddels is het weer mogelijk voor iedereen om op de normale manier Kyokyshin te doen, met contact, binnen en buiten. Wel zijn er richtlijnen wat we ons aan moeten houden. Dit kun je vinden op de site van de NOC/NSF hier vindt je onderander het protocol verantwoord sporten! De NKKO adviseert iedereen zich hier strikt aan te houden. Op die manier laten we zien dat wij met zijn allen de verantwoordelijkheid kunnen dragen en goed omgaan met de versoepelde regels.

DUS ER MAG WEER GESPORT WORDEN BINNEN EN BUITEN 
ZOALS WE DAT ALTIJD DEDEN!

De gemeente waarin de sportbeoefening plaatsvindt, voert zelf de coördinatie over de uitvoering en stelt  de aanwijzingen voor de verenigingen op.

Voor de bij ons aangesloten Dojo's betekent dat ze met de gemeente coördineren hoe ze de lessen vanaf verzorgen. U zult door uw eigen sportschoolhouder worden geïnformeerd hoe en wanneer de lessen worden gegeven.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier met de kyokuhin trainingen zoals ze nu weer gegeven mogen worden.

Stay safe, stay healthy, stay Kyokushin

Het bestuur van de NKKO

 

OSU.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Nederlandse Karate Kyokusin Organisatie
Naamloos.tiff