NKKO

Kiyozumi

 In Nederland is het Kyokushinkai begin jaren zestig onder meer door shihan Hollander geïntroduceerd. De NKKO volgt de weg van Oyama's Kyokushinkai en verspreidt en bevordert Kyokushinkai in Nederland. De NKKO waarborgt

Karateschool Kiyozumi  

Binnen de Karateschool Kiyozumi wordt er les gegeven in het Kyokushin karate. De karateschool in Middelharnis / Sommelsdijk wordt geleid door Hans Smit, Rinus Smit en Andre van Wezel. Eerstgenoemden zijn sinds 1983 actief in het Kyokushin karate en zijn beide in bezit van de zwarte band 4e dan. Beiden zijn gediplomeerd LMA (Leraar Martial Arts). Andre beoefent karate sinds 1991 en is in bezit van de zwarte band 3e dan tevens is hij bondscoach voor de Nederlandse selectie en voormalig wedstrijdvechter in binnen en buitenland. Ben jij een actieve sporter of wil je dat graag worden, heb je een voorliefde voor vechtsporten en beoefen je je sport het liefst binnen een gezellige en gedisciplineerde vereniging, dan is onze karateschool iets voor jou. Of je nu op zoek bent naar een vereniging om je conditie te verbeteren, jezelf wilt leren verdedigen, of deel wilt nemen aan toernooien, het kan allemaal. Iedereen is welkom. Voel je overigens niet te oud om aan karate te beginnen. Mits je beschikt over een redelijke basisconditie, past ook de oudere jongere prima in de groep. Ook onze dames binnen de vereniging zouden wel wat steun kunnen gebruiken. Er kan een, twee of drie maal per week worden getraind.
Heb je interesse?…..Kom eens langs en kijk of train vrijblijvend een avondje mee.

Sensei André van Wezel, Rinus en Hans Smit

 

Leeftijdsindelingen

  • Jeugd: 6 jaar tot 12 jaar

  • Junioren: 12 jaar t/m 17 jaar

  • Senioren: vanaf 18 jaar

Trainingstijden

Maandag:

  • 18:30 – 19:30 Jeugd

  • 19:30 – 21:00 Junioren & Senioren

Woensdag:

  • 18:30 – 19:30 Jeugd

  • 19:30 – 21:00 Junioren & Senioren

Vrijdag:

  • 18:30-19:30 gevechtstraining  Jeugd

  • 19:30-20:30 gevechtstraining  Junioren & Senioren

Inschrijfgeld

Om lid te worden, wordt er eenmalig inschrijfgeld in rekening gebracht. Het bedrag is vastgesteld op € 8,00. Lever hierbij ook twee recente pasfoto’s voor in je karatepaspoort!

Dojo

Gymzaal OBS J.C van Gent
Molenlaan 28 te Sommelsdijk |

Ingang Dojo

Kies de ingang van Dojo (gymzaal) rechts naast de ingang van het schoolplein.

Karateschool Kiyozumi

Fazantstraat 15
3245 VD Sommelsdijk

Telefoon: 0187-481761

mob: 06-18067088

E-mail: info@karateschoolkiyozumi.nl

Facebook: Karateschool Kiyozumi

Twitter: Karate Kiyozumi

Instagram; Karateschool Kiyozumi